//

Tocanita Montignac

Se poate servi impreuna cu o salata proaspata si o felie de paine de secara sau integrala. Aceasta reteta este ideala si in cazul in care tineti dieta Montignac.

Ingrediente:
1 tulpina telina;
1 morcov;
1 ardei gras;
1 praz;
2 cepe, 3 catei usturoi;

500 grame carne pe porc;
500 grame rosii taiate;
250 grame mazare;

Dupa gust: piper, sare, ulei

Metoda:
tocanita ingrediente
tocanita montignac
1. Se taie carnea si legumele in cuburi mici.

2. Carnea: se pune la foc impreuna cu ceapa si 2 linguri de ulei de masline si se lasa la prajit timp de 2-3 minute. Se adauga o cana de apa si se lasa la fiert la foc mic timp de 1h.
3. Peste carne, se adauga morcovul, ardeiul gras, prazul, telina si conserva de rosii. Se presara sarea si piperul si se lasa timp de 15 minute.
4. Se piseaza usturoiul si se amesteca.
5. Se adauga dovecelul si mazarea si se lasa alte 15 minute.
6. Pofta buna!

tocanita montignac
tocanita (1)

 

           

Write a Reply or Comment:

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!