//

Legume la Abur – Garnitura

Posted In: Retete, Pranz - Cina, Retete

Tags:

Poti selecta legumele de sezon.

Ingrediente:
fasole verde;
broccoli;

Poti selecta legumele de sezon gen: morcovi; conopida; rosii;

Metoda:
1. Spala bine legumele, curata-le si taie-le in bucati mai mici

Recomandare: Prefer sita de abur din inox. Cele din plastic sau silicon – chiar daca sunt facute dintr-un material special – nu imi inspira incredere sa pregatesc mancarea in ele nici pentru mine dar mai ales pentru copilul meu. Avantajul la inox este ca nu e nociv atunci cand e folosit la temperaturi mari iar acest model se muleaza pe orice tip de oala si permite pregatirea de cantitati diferite.

sita-de-abur

Sita mea de aburi arata asa si o recomand cu drag. Am gasit-o la eMag la un pret mic, se potriveste in orice oala, mica sau mare…

3. Pune legumele taiate intr-o oala de dimesiune potrivita, peste sita. Adauga apa pana la nivelul sitei, pune capacul si lasa legumele la abur din de 30-40 minute.

Optional se poate adauga sare si unt.

 

 

 

 

Sa aveti pofta!

           

Write a Reply or Comment:

Slabesc Frumos

Fashion

Recomandari:

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!