//

Ciuperci – Garnitura

Posted In: Retete, Pranz - Cina

Tags:

 
O garnitura de ciuperci care se potriveste de minune pe langa un gratar de pui, salata, fasole boabe… Am descoperit metoda de a obtina o ceapa frageda care ti se topeste in gura adaugand 1-2 linguri de apa imediat dupa ce aceasta se rumeneste putin .
 
Ingrediente:
400g ciuperci;
1 ceapa;
1 catel de usturoi;
patrungel;
Condimente: sare; piper;

Metoda de preparare este extrem de simpla.
1. Pregatesc ingredientele: spal si tai ciupercile in felii subtiri. La fel fac si cu ceapa. Nu folosesc tocatorul de legume pentru a pastra textura ingredientelor. Toc si patrunjelul marunt. ciuperci-gatite-ingrediente-w600px
 
2. Pun in tigaie 1-2 lingur de ulei de masline, dau intensitatea focului la mic si vars ceapa tocata marunt in tigaie. Amestec timp te 2 minute. Adaug 2 linguri de apa si continui sa amestec inca 1-2 minute. Ceapa va capata o culoare translucida.
 
3.  Adaug ciupercile si amestec. Acestea vor lasa zeama, nu e nevoie sa adaugi apa. Dupa 15-20 de minute, zdrobesc usturoiul si il pun peste ciuperci, continui sa amestec. Mai las inca 5 minute si sting focul.

ciuperci-garnitura-w600px
 

Pofta!
 

           

Write a Reply or Comment:

Slabesc Frumos

Fashion

Recomandari:

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!