//

Am slabit 10 kg cu dieta Montignac

Nu imi place sa o numesc dieta, ci stil de viata. In urma cu cativa ani, urmand principiile Montignac, am reusit sa slabesc 10 kilograme in cateva luni si mi-am mentinut greutatea in urmatorii ani. Ma simteam foarte bine, plina de energie. Imi facusem un stil de viata mancand ‘disociat’ si nu mi se parea greu. Motivatia venea uitandu-ma in oglinda.
Am ramas insarcinata… si nu ma puteam opri sa manac produse de patiserie, si nu numai. Am exagerat si mi-am iesit din ritm… iar acum ma lupt din nou cu cele 12 kilograme cu care am ramas dupa sarcina… doar ca imi e foarte greu sa regasesc disciplina de dinainte. Si mananc seara, si mult.

Nu mai aveam rabdare sa astept… si am citit si incercat multe alte diete minune sperand ca intr-o saptamana voi da jos ce am pus intr-un an, doi, trei. Si am ajuns la acelasi rezultat pe care il tot auzeam in jurul meu… am pus inapoi in 2 zile ce am dat jos in 7. Rezultatele au fost de extrem de scurta durata. Iar kilogramele au adus nu numai discomfort fizic ci si foarta multa frustrare.

Sunt hotarata sa o iau de la capat, usor si sigur pentru ca stiu ca functioneaza. Imi voi pune in ordine gandurile si informatia pe care am adunat-o pana acum. Totul a inceput dupa ce am citit cartea lui Michel Montignac si dupa ce am inteles ca poti adopta un stil de viata doar atunci cand te bucuri de fiecare masa. Asa ca mi-am reamintit principiile de baza ale dietei Montignac, mi-am ales alimentele care imi plac … si am inceput.

Screen Shot 2015-07-08 at 4.56.43 PM

 

 

 

 

 

 

 

 

Dar, imi indrept toata atentia aici si voi Slabi Frumos.
Acesta e jurnalul meu, si poate va motiva si pe altii!

Ramona

           

Write a Reply or Comment:

Slabesc Frumos

Fashion

Recomandari:

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!